Kabel++ | Diensten
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Diensten

Onze mogelijkheden

  • Berekenen

    Een berekening door ons laten doen is ook mogelijk. Na opgave van enkele gegevens zoals de wijzie van de ligging van de kabel en het type beveiliging, ontvangt u van ons na berekening en overleg de bijbehorende rapportage.

  • Cursus

    Wij verzorgen trainingen voor het gebruik van Kabel++.

  • Updates

    Wij zijn continu bezig met kwaliteitsverbetering. Indien u al langer met Kabel++ werkt is het verstandig een update aan te schaffen.

Berekening

Een enkele kabel

In de praktijk komt het vaak voor dat de kabel erg lang is, of een zeer groot vermogen moet voeden, en daardoor onverwacht dik. De instelling van de beveiliging is cruciaal. Diverse parameters bepalen we samen in overleg om optimaal resultaat te bereiken. De kosten hiervoor zijn € 65,-.

 

Speciale situatie

Soms is er een discussie tussen de ontwerpende (sub)contractor en de opdrachtgever. Wij kunnen dan een advies doorrekenen en daarvan een rapport opstellen. De kosten hiervoor zijn € 95,- Eventueel kunnen we dat uitbreiden met een handmatige berekening om aanvullend te toetsen.

 

Installatie projectmatig doorrekenen

Alvorens de elektrische schema’s worden getekend en de hoofdverdelers en onderverdelers worden besteld, moeten de kabeldoorsneden en de kortsluitstromen bekend zijn. Deze kunnen wij voor u berekenen. Hiervoor gaan wij graag met u in overleg.

 

klik hier voor het downloaden van een brochure over het laten uitvoeren van berekening.

Naam

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode / Plaats

BTW nr (geen NL/BE ervoor)

E-mail

Telefoon

Vermogen of stroom en motoraanloop y/n

Lengte [m] en toegestaan spanningsverlies [%]

Info type smeltzekering of automaat

Ligging van de kabel (kabelgoot, grond, etc)

Toelichting berekening

Gewenst resultaat

Cursus

In de cursus worden eerst de aandachtsgebieden kortsluitberekening, typen van beveiligingen en selectiviteit behandeld. Vervolgens wordt op specifieke eigenschappen van de berekeningen in gegaan om tot slot alle ins en out van alle modulen na te lopen. Tijdens deze toelichtingen zal steeds aan de hand van het programma in een praktijkvoorbeeld worden toegelicht. Een cursus boek bestaande uit 105 pagina’s die deze onderwerpen behandeld maakt deel uit van de cursus.

 

klik hier voor het downloaden van een brochure over de cursus.

shutterstock_72489301

Update

Update

Een update kost € 60,- + 20% ex BTW van de huidige verkoopprijs voor elk jaar dat het aangeschafte programma oud is en tot een maximum van € 60,- + 60%.
Graag een E-mail sturen met het verzoek om een update opdat wij u een voorstel retourneren.